Off the beaten track. Maar dan goed voorbereid!

Avontuur buiten de gebaande paden. Maar avontuur moet wel avontuur blijven en geen mysere worden… Met een gedegen training weet u wat een 4×4 of zelfs uw eigen auto kan. En vooral ook wat hij niet kan.

Sturen, navigeren, algemene voertuigbeheersing, uitrusting en zelfs onderhouds-trainingen kunnen wij voor u verzorgen.

Dit kan bijoorbeeld op een “speelse” manier met een groep vrienden waarbij met name de rij-techniekenen -beleving aan bod zullen komen, maar we kunnen u ook helpen met een volledige voorbereiding op een flinke overland-reis die u met uw voertuig wilt gaan maken.

Offerte Aanvragen

Ook voor al onze traingings-mogelijkheden kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Neem contact met ons op en vertel ons uw ambities en wensen, wij zullen voor een een gepast 4WD voorstel creëren!

Passie, durf maar bovenal kameraadschap haalt het beste in je naar boven tijdens onze incentives

Voor de gepassioneerde bestuurder die meer uit zijn 4 Wheel Drive auto wil halen of zich goed wil prepareren voor een lange reis. Een reis die individueel gemaakt kan worden, of die wij voor een groep gaan organiseren en begeleiden.

Offerte Aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! 4WD Nederland host zowel kleine exclusieve evenementen als grotere events!

Buiten de gebaande paden, op hoog niveau. 4WDnederland creëert, organiseert en begeleidt het 4WD avontuur voor u en uw relaties!

Maar het hoge niveau staat ook voor de top events en incentives die wij voor u en uw relaties creëren en uitvoeren. Om uw klanten kennis te laten maken met uw nieuwe range aan 4WD auto’s bijvoorbeeld. Of om uw relaties een geweldige dag te laten beleven in “off road setting” waarbij we van de geijkte wegen af zullen gaan.

Offerte Aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! 4WD Nederland host zowel kleine exclusieve evenementen als grotere events!

4WDNLADMIN4WD Trainingen