Off the beaten track.

Buiten de bestaande (lands)grenzen!

Reizen met een 4×4 auto heeft iets magisch! Prachtige onherbergzame gebieden betreden, soms 100-den kilometers zonder ook maar iemand tegen te komen. Navigerend jezelf een weg weten te banen op naar de volgende stop-over, vaak een kampeerplek op de meest mooie en unieke locaties!

4WDnederland kan een specifieke reis op aanvraag organiseren voor bijvoorbeeld een groep van 10 auto’s. Wij verzorgen dan alle randvoorwaarden voor een geslaagde reis, geheel afgestemd en naar uw wensen. Al naar gelang uw wensen creëren we een route, de overnachtingen, voorbereidingen en natuurlijk de reisleiding en technische ondersteuning.

Daarnaast zal 4WDnederland in het voorjaar van 2015 een “georganiseerde” reis naar Zuid Noorwegen aan gaan bieden, waarop eigenaren van 4×4 voertuigen zich in kunnen schrijven. En zelf geen geschikte auto? Ook die kunnen wij voor u regelen via één van onze gespecialiseerde partners!

Offerte Aanvragen

Binnenkort meer info over onze voorgenomen 4WDreizen!

Passie, durf maar bovenal kameraadschap haalt het beste in je naar boven tijdens onze incentives

Voor de gepassioneerde bestuurder die meer uit zijn 4 Wheel Drive auto wil halen of zich goed wil prepareren voor een lange reis. Een reis die individueel gemaakt kan worden, of die wij voor een groep gaan organiseren en begeleiden.

Offerte Aanvragen

Binnenkort meer info over onze voorgenomen 4WDreizen!

Buiten de gebaande paden, op hoog niveau. 4WDnederland creëert, organiseert en begeleidt het 4WD avontuur voor u en uw relaties!

Maar het hoge niveau staat ook voor de top events en incentives die wij voor u en uw relaties creëren en uitvoeren. Om uw klanten kennis te laten maken met uw nieuwe range aan 4WD auto’s bijvoorbeeld. Of om uw relaties een geweldige dag te laten beleven in “off road setting” waarbij we van de geijkte wegen af zullen gaan.

Offerte Aanvragen

Binnenkort meer info over onze voorgenomen 4WDreizen!

4WDNLADMIN4WD Reizen