Weg van de standaard paden met nieuwe concepten.

De passie voor 4 wheel driving is er één die we graag delen. Maar het is er ook één die staat voor nieuw avontuur. Voor een unieke beleving. Zoeken, vinden, meemaken. Weg van de standaard paden met nieuwe concepten.

4WDnederland combineert haar passie en kennis van het 4×4 rijden met haar passie en ervaring in het organiseren van corporate events. Klantgerichtheid en beleving. Unieke ervaring en geweldige hospitality. Dat zijn zaken die bij ons hand in hand gaan.

Offerte Aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! 4WD Nederland host zowel kleine exclusieve evenementen als grotere events!

Unieke ervaring en geweldige hospitality

Off road rijden is een spel tussen mens, machine en natuur. Waar meer inzit dan puur over een “onverhard stukje pad rijden”. Het gaat om kennis, kunde, durf en meemaken. Hoewel we niet bang zijn van vuile handen, zijn we niet zo zeer van het “diepe modder rijden” en “tot je heupen in de blub”. 4×4 Rijden is namelijk veel meer dan dat, waarbij het voornamelijk gaat om het overtreffen van de verwachtingen van wat een auto en zijn bestuurder samen kunnen!

Offerte Aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Stel uw vraag en wij creëren voor u het mooiste 4x4 evenement!

Wij zullen samen met u de juiste invulling van uw evenements-wensen creëren

Wij zullen samen met u de juiste invulling van uw evenements-wensen creëren, waarbij wij het geheel aan aspecten van organisatie en uitvoering voor u realiseren. Altijd op hoog belevingsniveau en buiten de gebaande paden waar dit een meerwaarde oplevert.

Offerte Aanvragen

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en direct een mooi evenement-concept bespreken met onze event managers!

4WDNLADMIN4WD Events op maat